Сабақ өту барысы (Т.Жолашева)

Кез келген сабақты практикалық тұрғыда көру үшін алдымен теориялық білімді меңгеру керек. Білім берудің жаңа технологиясы аясында көжелер дайындау үшін, тағам дайындау технологиясы тәсілдерімен танысып, сапалы тағам дайындауды үйрету. Тағам дайындауда өз шығармашылығымен орындауға аспаздық қабілеттерін дамыту. Алған білімін өмірмен ұштастыра білетін, өз мамандығын сүйетін ұрпақ тәрбиелеу мақсатында бүгін А-201 тобының арнайы пән оқытушысы Т.Жолашева бір күндік сабақтың өту барысын көрсетті.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *