Өндіріс оқыту шебері Жанғанашова Балзада Антагалиевнадан Мастер класс

Колледждің Өндіріс оқыту шебері Жанғанашова Балзада Антагалиевна Мастер класс. Үлпіршек, қазанжаппа, қозықарын, төстік, ши бауырсақ, құймақ, балқаймақ, қоспа, быламық сынды ұлттық тағамдарымыз бен шұбат, қымыз, айран, боза, шалап сынды сусындарымыз тіске тие бермейтіні рас. Ал бүгінгі күні ұмытылып бара жатқан және жаңа заманға сәйкестендірілген тағам түрлері де жұртшылықтың қызығушылығын тудырды. Байқауды тамашалауға келген қонақтар ата-бабаларымыздан мирасқа қалған тағам түрлерінен дәм татып, мәз-мейрам болысты.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *